At være sammen med ham

I dag – vil Jesus opfylde sine løfter for dig!

Hvem har ikke prøvet at glæde sig til noget – som ligger langt ude i fremtiden… og man kan næsten ikke vente… og så pludselig kommer dagen! Dagen, hvor det sker. Det er vildt, og det er dejligt. Ja, glæden flyder over inden i én. Nogle gange kan man næsten ikke rumme det, så stor er glæden over, at endelig – ja, nu – sker det, man har ventet på!

Tænk sådan en dejlig dag, hvor Jesus opfylder sine løfter for dig… Noget, du har længtes efter… længe…

Sådan en dag var det den dag i synagogen i Nazaret. Jesus var jo vokset op der, og nu var han kommet hjem, efter sin dåb og efter han for alvor var begyndt på det store kald, som Gud havde til ham. Han læste nogle vidunderlige løfter op fra Esajas:

“Guds ånd følger mig,
for Gud har kronet mig til konge.
Han har sendt mig til de fattige
med gode nyheder.
Fanger skal sættes fri,
og blinde skal se.
Jeg er sendt for at befri de undertrykte,
Guds tid er kommet.”

(Luk 4,18-19)

Og efter sin oplæsning siger han: “I dag er den profeti I lige har hørt, blevet opfyldt” (vers 21).

Jeg sad og kiggede på ordene: I dag… opfyldt… Sammen med Jesus – ja, sammen med ham er det i grunden ikke altid sådan? I hvert eneste møde med ham så opfylder han sine løfter til mig. Han velsigner mig og elsker mig, han rører mig, han fylder mig…

Også jeg, fattig i sjælen, fyldes i dette nu med Jesu evangelium, de gode nyheder. I dette nu, sammen med Jesus, sættes jeg fri, så jeg ikke er tynget af noget. Han giver mig indsigt, så jeg kan se.

Ja, sådan er dette nu med Jesus. Hans tid i mit liv er lige nu, hvor vi er sammen…

Åh, Jesus… jeg elsker det – stunden med dig… Jeg elsker dig… Hele mit liv er din tid! Ja, hvert øjeblik er dit nu for at opfylde dine løfter i mit liv… Jeg takker og priser dig, elskede Jesus, fordi du hele tiden gør langt ud over, hvad jeg beder om eller forstår… Jeg takker for sødmen i din tilstedeværelse… Åh, jeg råber det ud: Dine velsignelser er så vidunderlige – de er mit liv! Nu! Jesus. Aldrig vente på dig… og – det fylder mig med total tillid – alt mit er – i din tid!

(Bibelteksten er fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *