At blive brugt af ham

Din del – du skal ikke gøre det hele

Der er mange behov. Der er mange ting, du kan involvere dig i. Tag Herren med i dine overvejelser og valg.

Jeg gør det. I udgangspunktet aner jeg ofte ikke, om det er min idé, eller om det er hans. Skal jeg tage fat i et zoom møde? Skal jeg gøre noget for børnene? Skal jeg bruge mere tid med nogle bestemte venner? … Og du har måske lignende overvejelser… Lad os lægge det frem for Herren:

Gud, du ser, at der er så mange behov, der er så mange ting, vi kan involvere os i… Gud, vis os den tjeneste, du har til hver enkelt af os… Lad os bruge energien der, hvor du kalder os til at gøre forskel… Led os til det, som må være til gensidig velsignelse, og vi alle vokser…

Og Gud vil vise os det! Jeg har oplevet det igen og igen… Bøn og tid – tid og bøn… Jeg må give tid – indtil han lader det være klart for mig… Og i den tid lægger jeg det frem i bøn – giver det til ham, vender det med ham, lytter i bøn…

Og hvad så med alt det andet? Se dette vers: “Høsten er stor, men arbejderne få. Bed derfor høstens herre om at sende arbejdere ud til sin høst” (Luk 10,2). Det er Jesus, som siger det til 72, som han sender ud i tjeneste. Han vidste, at de ville møde mange flere behov, end de kunne imødekomme. Han bad dem ikke gøre det hele, men han bad dem bede Gud om at rejse flere, som kunne tage del.

Tak, kære Gud, tak fordi du kalder mange… Tak fordi du lader os møder hinanden, så vi kan støtte hinanden… På Skriftens ord beder vi dig om at sende flere… Så menneskers behov kan blive mødt! Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *