At modtage

Jeg mærker ham i min længsel

Ja, jeg længes altid – efter mere af ham!

Ja, der kan være uforløste øjeblikke, hvor jeg ikke mærker connection… Men det meste af tiden mærker jeg ham, og længes bare efter mere af ham…

Så det, jeg forsøger at “oversætte”, er, at min længsel blot er en “gave” fra ham, det er Helligåndens kalden, fordi Gud ønsker at give mig mere af sig selv, det er Gud, som har lagt længslen efter evigheden i mit hjerte, der, hvor han og jeg aldrig skal skilles mere…

Så jeg takker ham for min længsel.

Ligesom jeg takker ham for, at han også fylder mig til overflod… stunderne, hvor min glæde over ham er så jublende, og jeg har følelsen af, at jeg har fået så ubegribelig meget mere, end jeg overhovedet kan forestille mig – det flyder virkelig over! … og samtidig denne længsel efter mere af ham!

Så til dig vil jeg sige: Tak Gud for din længsel! Hør Helligåndens stemme kalde på dig. Giv ham din respons… modtag ham… modtag mere… glæd dig!

Det er mødet med “ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *