At være elsket

Smid så tøjet!

Ja, det er grænseoverskridende… og måske har Jesus mere pli, end jeg har! Og måske mangler jeg bare ord til, hvordan jeg skal få det sagt…

Altså… det allerbedste i dette liv er at være tæt på Jesus. Ja, tættere. Tættere, end jeg i udgangspunktet kunne forestille mig… og min erfaring er bare, at det får alvor tager fart, når jeg kommer – som jeg er…

Siger tingene som de er. Uindpakkede. Lige ud. Jeg behøver ikke at finde de “pæne” ord frem. Ingen forestilling om noget, jeg alligevel ikke er eller kan eller magter eller tør… Ingen tildækning af følelser og tanker, som måske ikke er “rigtige”… Og deling af dejlige successer og oplevelser… uden det filter, som der kan være, når vi deler med mennesker…

Nøgen.

Men nej, det betyder ikke, at jeg møder alle andre mennesker nøgen. “Gud Herren lavede skindtøj til Adam og hans kvinde og gav dem det på” (1 Mos 3,21). Og du får lov at møde mig strålende… i ham… af ham… Og det er min inderlige bøn, at du bliver tiltrukket af – ham!

Men hjemme med ham… da er min nøgenhed ingen skam. Det er blot mit behov. Og der møder jeg hans mega store enorme ultimative kærlighed! Han elsker mig så højt. Lige som jeg er. Men han efterlader mig ikke der… han løfter mig op… og han klæder mig på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *