At være elsket

Af mørket – lys

Lys ud af mørket – det er et mirakel! Mørke er lysets modsætning. De har ikke som sådan noget fælles… og så kan mørket alligevel virke forstærkende på lyset.

Gud begyndte med at skabe lyset: “Han sagde: ‘Bliv lys!’ “ (1 Mos 1,3). Og det har han siden gjort igen og igen. Han ønsker ikke, at du skal leve i mørket. Han vil, at hans lys skal fylde dit liv!

“Da Gud skabte verden, sagde han, at lyset skulle skinne midt i mørket. Nu tænder han lys i vores hjerter, så vi kan se stråleglansen fra Kristus’ ansigt og forstå, at den kommer fra Gud” (2 Kor 4,6).

Ligesom han dengang da hele verden kun var mørk, og Gud tændte lyset – sådan tænder Gud lyset i dit hjerte. Det er et lys, som gør, at du kan se Jesus. Se at han er Gud.

I hans ansigt vil du se, hvor uendelig meget han elsker dig! Du vil se, at hans øjne lyser af kærlighed, når han ser på dig! Du vil selv blive fyldt af den kærlighed og af glæde.

Så når du møder mørket… mørket udenfor eller mørket i dig selv… så panik ikke! Gud er stærkere! Gud vil tænde lyset. Og fordi mørket er lysets modsætning, så er der kontrast… og ved Guds nåde kan du se hans kærlighed endnu stærkere på det mørke bagtæppe…

(Tekster fra Bibelen 2020)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *