At være elsket

Vores synd møder hans velsignelser

Det er vildt! En Gud, som kommer på bane igen og igen for at favne os med sine velsignelser! Vores Gud. Ja, min Gud – for en Gud, der elsker mig så meget, kan jeg ikke modstå!

Da synden først havde fået rod i denne verden, så skete der bare én ting: Den voksede. Kain slog Abel ihjel. Lemek var klar til at dræbe “en mand for en flænge” (1 Mos 4,23). Menneskenes ondskab var så stor på jorden, at alt, hvad de ville og planlagde dagen lang, kun var ondt (1 Mos 6,5).

Efter syndfloden konstaterede Gud, at menneskene fortsat bare ville ondt – men han sagde: “Jeg vil aldrig mere forbande jorden på grund af menneskene” (1 Mos 8,21). Nej, han ville velsigne! “Gud velsignede Noa og hans sønner” (1 Mos 9,1).

Hele jorden var blevet påvirket de tre gange, hvor Gud havde forbandet: Da Eva og Adam tog af træet, da Kain slog Abel igen og med syndfloden (1 Mos 3,17; 4,12; 8,21). Men Gud ville atter røre hele verden med sine velsignelser.

Én dag kaldte Gud Abraham, og han sagde: “Jeg vil gøre dig til et stort folk og velsigne dig. Jeg vil gøre dit navn stort, og du skal være en velsignelse… I dig skal alle jordens slægter velsignes” (1 Mos 12,2.3). Alle slægter! Hele jorden!

Sådan i dette nu: Gud rækker ud mod dig med sine velsignelser! Om der er aldrig så meget synd og ondskab i dit liv, om forbandelserne synes at være integreret i din families streng og vælte ind over dig… så ønsker Gud at velsigne dig!

Gud, vi må bare bede… vi har virkelig brug for, at du kommer på bane med dine velsignelser… hvis du ikke gør det, så fortærer vores egen synd og ondskab os… Gud, tak at du griber ind! Jeg beder for den, der læser… åbenbar din velsignelses vej… ja, langt udover, hvad vi beder om eller forstår! Tak, du min Herre og Gud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *