At være elsket

Husker du det, han gjorde for dig?

Ja, husker du de bønnesvar, som Gud har givet dig? Læser du i din bibel og mindes, hvordan Gud en gang talte til dig netop gennem de vers eller den beretning? Mærker du fryden skylde igennem dig igen, og varmer du dig ved glæden over noget, som Gud har gjort for dig?

Gud opmuntrer dig til at huske det!

Han bad dem huske, at de gik over Jordanfloden – efter fyrre år i ørkenen – og nu var kommet til Kana’ans land. Præsterne var gået først ned i Jordan floden, bærende på arken som et udtryk for Guds nærhed og ledelse. Og vandet havde rejst sig som en vold langt oppe, så de kunne gå tørskoet over Jordan floden på den tørre bund. Et mirakel. Endnu et mirakel. Gud havde ledt dem – og der havde været mange mirakler undervejs.

De skulle huske det på en meget konkret måde. En mand fra hver stamme blev valgt: “Hver af jer skal tage en sten op på skulderen,” “Når jeres sønner i fremtiden spørger: ‘Hvad er det for sten?’ skal I svare: ‘Vandet i Jordan forsvandt foran Herrens pagts ark; dengang den gik over Jordan, forsvandt vandet i Jordan.’ Disse sten skal for israelitterne være mindesten til evig tid.” (Jos 4,5.6-7).

Husk! Husk alle de oplevelser, erfaringer, tanker du får, hvor du mærker, at Gud elsker dig! Skriv det fx i en lille kalender… Fortæl det til en anden…

Gud ved, at når du mindes hans kærlighed til dig – så holdes hans kærlighed varm i dig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *