At blive brugt af ham,  At være sammen med ham

Nærhed – vi er sammen om det

Jeg må bare sige: Det er vidunderligt at samarbejde med Jesus!

Jeg oplever jubel over at læse Guds ord. Jeg fyldes af glæde, når han taler til mit hjerte. Fred fylder mig, når han tager mine bekymringer. Det er skønt at få bønnesvar. … Og så er det uendelig stort, når jeg oplever, at han bruger mig i forhold til andre mennesker.

Alt med Jesus er stort! Så – det er svært at kalde noget “det største”. Men, altså, at samarbejde med Jesus i forhold til at være noget for andre mennesker – det er så særligt!

Lad mig uddybe noget af det særlige…

Det føles uendelig håndgribeligt og tydeligt, når en anden siger: Tak fordi du gjorde det for mig – det havde jeg lige behov for, eller det havde jeg lige bedt om, eller jeg oplevede, at Gud sendte dig.

Og Guds bønnesvar kommer ofte så klart og hurtigt, når det handler om andre. Det er som om, at vi er midt i hans timing, så det er tidspunktet, hvor alle mulige brikker “falder på plads”.

Jeg oplever altså Guds ledelse stærkt, når han bruger mig ind i en andens liv.

Og ja, så bliver jeg så glad over, at Gud bruger mig. Og jeg bliver glad, når jeg oplever et andet menneskes glæde.

Og det er på en måde at være “makker med Jesus” – og man kommer hinanden så nær, når man gør noget sammen.

Det var et vidunderligt kald, Jesus gav os: “Gå ud i alverden og prædik evangeliet for hele skabningen” (Mark 16,15). Jesus satte os fri til ikke blot at leve for os selv – men til at leve for andre. Og det er fuld af velsignelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *