At være elsket

Forbehold for overgivelse?

Hvad vælger du?

En coach, som udelukkende bruger dig for at få succes selv?
Eller en coach, som er klar til at opgive alt – for at være der for dig?

En elsker, som i virkeligheden ønsker at få kontrol over dig?
Eller en elsker, som giver alt for at sætte dig fri?

En far, som bedrager dig for at holde noget godt væk fra dig?
Eller en far, som opdrager dig, så du får mulighed for noget bedre, end du selv kunne opnå?

Det er forskellen på, om du vælger:
Overgivelse til djævelen…
Overgivelse til Gud…

Men – der skal en afmaskering til!
For djævelens store bedrag handler om, at der en tredje mulighed: Du bestemmer selv! Men sandheden er, at djævelen bare ønsker at bruge dig i sin egen indædte kamp mod Gud. Han ønsker at forhindre, at evig lykke bliver din. Derfor forsøger han at plante et forbehold i dig for din overgivelse til Gud.

Paulus siger rent ud, at der er to muligheder: “Syndens trælle” eller “trælle for Gud” (Rom 6,20.22), og djævelen forsøger at få os til at hade tanken om at være træl for nogen. Han foreslår, at vi skal være autonome, fri af alt – men sandheden er, at det ikke eksisterer – at være “autonom” er at være træl af djævelen, bedraget.

Og sandheden er, at når vi er trælle for Gud – er vi i virkeligheden frie! Men det er en frihed, som er større, end vi forstår. Det er så stærkt… så vi ligner Gud så meget… at vi lige så naturligt, som hvis vi var en slave, følger det, som Gud ønsker…

Tænk på det… Jeg mener, tænk virkelig over, hvor fantastisk det er!

Min elskede Gud… jeg overgiver mig uden forbehold til dig! Du, som elsker mig så meget, at du gav dig selv for mig… Du, der gør alt, for at jeg kan lære den dybeste frihed at kende… Du som, endnu mere end mig, ved, hvad der tjener til min lykke – og som har magt til at gøre det… Åh, min kæreste Gud, din kærlighed til mig er ubegribelig stor og skøn… Med mit hjerte åbent tager jeg imod dig, kære Jesus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *