At være elsket

Plads til dit fulde potentiale?

Har du tillid til, at der er fuldstændig plads til dig – sammen med Gud? Tror du på, at du kan udvikle dig – sammen med Gud – eller tror du, han begrænser dig? Tænker du på livet med Gud som farverigt og blomstrende, eller virker det mere gråt og snærende?

Historien om Jesus fortæller mig, at Gud aldrig vil forsøge at overtrumfe dig. Jesus er den, som banker på døren. Jesus kom beskedent til denne verden – himlens herlighed blev “derhjemme”. Jesus bruger ikke magt – han inviterer dig.

Men Jesus er den, som sætter mennesker fri! En blind mand kan se. En fordømt kvinde får livet. En skyldig bliver tilgivet. En lam kan gå. Alle bliver de frisat til at udleve et liv med større potentiale.

Og jeg oplever livet med Gud som virkelig farverigt og spændende. Ingen kan som han overraske – ja – langt ud over hvad jeg kan bede om eller forstå (Ef 3,20). Jeg oplever, at mine små drømme i hans hænder bliver til mere – end, ja, hvad jeg havde drømt om.

Som ingen anden elsker Jesus dig og mig. At være elsket og tryg, ikke at skulle præstere for at “være noget”, at en anden ser min værdi og ønsker min lykke – det er et fantastisk afsæt for at folde sig ud.

Livet med Jesus er bare – mere!

“Find din glæde i Herren,
så giver han dig, hvad dit hjerte ønsker.”

(Sl 37,4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *