At være sammen med ham

1000 historier fra mit liv – om ham!

Mit sandfærdige vidnesbyrd er: Gud lever! Du kan have tillid til ham – i alt!

Jeg vil så gerne svare på spørgsmålene: Kan jeg tro på, at han er der? Kan jeg have tillid til ham i alt? Kan jeg tage det til mig som sandt? Og jeg har kun to måder, jeg kan svare på. For det første ved at dele det, som jeg finder i hans ord. Og for det andet ved at fortælle de 1000 historier om alt det, som jeg erfarer, Gud gør i mit liv.

Det største, Gud gør i mit liv, er egentlig, at jeg ser og oplever ham. Ja, det handler faktisk mere om ham end om mig. Lad mig uddybe med et par eksempler.

Jeg kæmpede på et tidspunkt med spørgsmålet “Hvorfor?” til forskellige ting i mit liv. Igennem læsningen af Jobs Bog lærte Ånden mig, at det var langt stærkere at bede Gud om at åbenbare sig for mig, end blot at bede om et svar. Mit fokus blev flyttet fra min dagsorden om et bestemt svar på en bestemt ting – måske endda med et bestemt ønske om, hvad svaret skulle være – til at bare at ønske, at Gud viste sig for mig, at han lod mig vide, at han var her, ja, at han fik plads til at fortælle mig, hvad der var vigtigt for ham.

Jeg føler stor ydmyghed overfor Guds ledelse af ting, når jeg oplever, hvordan han igen og igen kobler mig sammen med andre mennesker. Fx har jeg en kollega, hvor barnetroen er i vækst, og hvor både hende og jeg oplever, at det er en stor gave – og overhovedet ikke tilfældigt – at vi har fået en stærk arbejdsmæssig snitflade, hvor vi har mulighed for at dele Gud i hverdagen.

Jeg ser Guds finger i mit liv hele tiden – og kan bare bevidne, at han “formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *