At modtage

Ånden giver dig at vide

Ja, men det står så fuldstændig enkelt, at vi har fået “Ånden fra Gud, for at vi skal vide, hvad Gud i sin nåde har givet os” (1 Kor 2,12). Vide!

Halleluja! Tak, du kalder pris til dig frem fra mit indre, Herre!

Tak, Gud, du vil at jeg skal vide! Ikke være i tvivl… Og jeg ved det jo. Igen og igen rører du mit hjerte, og jeg ved, at det er dig!

Med din Ånd i mit hjerte, lader du mig vide, hvad du har givet mig! Dine gaver til mig! Frelsens gave og livets mange gaver hver eneste dag. Og jeg mærker, at jeg er elsket! Din omsorg, far. Tak. I små ting, i større ting, og i bare at være…

Og du giver bare! Vi er blot begyndt på rejsen med mig som modtager og dig som giver! Det, du gerne vil give mig, overgår min forstand… men din Ånd fortæller mig det… så jeg ved det… selvom jeg ikke forstår det…

Mest af alt, tak for at du gav dig selv – for mig. Og tak fordi du hver dag giver dig selv – i nærhed til mig! Ja, og jeg ved, at det er dig, der er her! Tak! Modtag min jubel!

2 kommentarer

  • Grethe Sørensen

    Jeg er inderlig taknemlig til alle jer, der leder denne gruppe og givet mig mulighed for at være med til at lytte , læse og lære mere, dette er, hvad jeg søger, en inderlig tak.
    Gud velsigne jer.

    • Line

      Tak for din tilbagemelding! Pris Gud – og jeg bliver så glad, når vi røres sammen! Guds velsignelse til dig! Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *