At modtage

Du er Guds

“I tilhører ikke jer selv, for I blev købt dyrt.” 1 Kor 6,19-20

Har du fulgt med her de sidste par dage… Dyrene er Guds, og sølvet og guldet er Guds.

5 Mos 10,14 samler det hele: “Himlen og himlenes himmel og jorden med alt, hvad der er på den, tilhører Herren din Gud.”

Så – du er også Guds! Ja, du er Guds på lige fod med dyrene, sølvet og guldet – for Gud skabte dig. Men så er der alligevel en forskel – for du fik et frit valg. Så du kan vælge ikke at være Guds. Og faktisk blev Adams valg et valg, der omfatter os alle – fordi vi blev født under djævelens herredømme, som slaver under synden…

Men som den retmæssige ejer af det hele sagde Gud stop! Han satte med det samme en grænse for djævelen. Ok, djævel, de har valgt dig… men det gjorde de, fordi du bedrog dem, så deres valg er sket på et fejlagtigt grundlag… Du får ikke lov at stoppe mig i, at jeg vil vise dem, hvor meget jeg elsker dem! Men du får lov til at folde dine ideer ud, så det bliver rigtig tydeligt, hvor ond og egoistisk du er i alt, hvad du gør… Og så kan de få lov til virkelig at vælge…

Og Gud købte dig fri, så du kan vælge! Jesus døde, så at straffen for din synd blev taget – og du kan være fri. Ikke slave under synd.

Det er faktisk livets skønneste og mest fantastiske valg – en mulighed som rækker ind i evighedernes evigheder: Du kan vælge at anerkende Guds ejerskab over dig! At han skabte dig, og at han løskøbte dig fra djævelen greb. Og – når du gør det – så bliver du virkelig fri!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *