At modtage

Gud ved, hvad jeg trænger

Jeg har lyst til at sige: Dilemmaet er løst…

For… jeg kan ryge ind i dilemmaet: Når nu Gud fortæller mig, at det gør en forskel, når jeg beder – skal jeg så på en eller anden måde bede “rigtigt” eller “nok”… Sådan – “fortjene” det lidt.

Og nej – det er slet ikke det, som det handler om. Jeg skal aldrig fortjene noget – alt er en gave fra Gud – og selve bønnen er en gave fra ham.

Helt grundlæggende, så siger Jesus til os:

“Når I beder, så lad ikke munden løbe, som hedningerne gør, fordi de tror, at de bønhøres for deres mange ord. Dem må I ikke ligne. Jeres fader ved, hvad I trænger til, endnu før I beder ham om det” (Matt 6,7-8).

Vi bliver ikke hørt, fordi vi beder lange bønner. Eller fordi vi får sagt de “rigtige” ord. Gud ved allerede, hvad vi har brug for – og han elsker os uendelig højt – og vil gerne give os det, vi trænger til.

Åh, Gud – tak for det! Giv mig det, jeg trænger…

Og når jeg beder ham om det – så åbner jeg mit hjerte for at modtage det, som han så gerne vil give mig!

Tak far, her er jeg med åbent hjerte. Fyld mig! Helt!

Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *