At modtage

Husker du det, han gjorde?

Her ved begyndelsen af et nyt år – husker du så det, som Herren gjorde i dit liv sidste år?

Stop op… tænk efter…

“Husk de undere, han gjorde” (1 Krøn 16,12).
Jeg kan tænke på dejligt samvær med mennesker, jeg holder af… Jeg husker situationer, hvor Gud mindede mig om ting, jeg var ved at glemme… Jeg har oplevet hans lægende kraft i min krop… Jeg har nydt solen og foråret, efterårsløvet og stjerneskud… Jeg har fået hans fred i mit sind…

Nogle af tingene har været hverdagsagtige… Andre gange har jeg takket for miraklet!

“Evigt husker han på sin pagt,
i tusind slægtled det løfte, han gav”
(vers 15).
Se – Gud husker! Hvert eneste løfte står fast! Og ja – også sidste år fik han og jeg mere på vores “relations-konto” – flere erfaringer i min mindebog – som understreger, hvor fantastisk Gud er!

“Forkynd hans frelse dag efter dag!” (vers 23)
Ja, Gud, det er hver dag, at du kommer til mig! Igen og igen oplever jeg din tilstedeværelse i mit liv… At du fylder mig med fred og glæde… Løfter mig op til dig!

“Højhed og pragt er foran ham,
styrke og glæde på hans sted”
(vers 27).
Ja, min kære far… sådan er det, hvor du er! Og du er her hos mig… Du var her sidste år… du er her nu – og vil være her hele vejen igennem dette år. Tak! Det gør livet særligt… værd at leve… spændende… rigt…
Jeg priser dig, min elskede far!

Husk hvad han har gjort for dig! Og fryd dig over hver dag, der kommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *