At modtage

Frelst?

“Hvem kan så blive frelst,” spurgte disciplene vildt forfærdede. (Mark 10,26)

Det er et rigtig godt spørgsmål! Og har været det til alle tider. Man kan jo virkelig føle sig så ussel og langt væk fra Gud, slet ikke i nærheden af at være en stabil og ordentlig kristen… så har man i grunden selv en chance? Og de andre… hvordan når man overhovedet ud til dem… de fleste synes så tilfredse med det, de har gang i – og har slet ikke brug for Gud…?

Så hvem bliver i grunden frelst?

Jesus havde netop sagt til disciplene: “Hvor er det vanskeligt for dem, der ejer meget, at komme ind i Guds rige.” (vers 23). Faktisk var det lettere for en kamel at gå igennem et nåleøje… og det var vist ellers ganske udfordrende for både kamel og menneske, fordi kamelen skulle ned på knæ for at komme igennem den lille åbning…

Men det er lige det, der er pointen! At slippe det vi formår – og at komme ned på knæ. Ja, Jesus fortsætter med at sige: “For mennesker er det umuligt, men ikke for Gud, thi alting er muligt for Gud.” (vers 27). Sådan! Det er Gud det handler om! Det er ham, der frelser. Det er muligt for ham…

Giv slip… Overgiv dig… Og frelsen er din! Han frelser dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *