At være elsket

Mit eneste behov

Fordi Gud elsker mig – så har jeg alt! Så enkelt er det vel!

Gud, jeg beder dig, lad mig i det nye år mærke, at du elsker mig. Hver eneste dag. Favn mig igen og igen med din kærlighed, så jeg ved, at du er her!

Jeg har brug for din kærlighed for at være tryg. For at turde livet. For at møde en ny dag. Og for at møde et nyt år.

Og Gud elsker os så højt:

“For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv” (Joh 3,16).

“Kristus Jesus er død, ja endnu mere, han er opstået og sidder ved Guds højre hånd og går i forbøn for os. Hvem kan skille os fra Kristi kærlighed? Nød eller angst? Forfølgelse, sult eller nøgenhed? Fare eller sværd?

For jeg er vis på, at hverken død eller liv eller engle eller magter eller noget nuværende eller noget kommende eller kræfter eller noget i det høje eller i det dybe eller nogen anden skabning kan skille os fra Guds kærlighed i Kristus Jesus, vor Herre” (Rom 8,35.38-39).

Jesus, Jesus – intet kan skille mig fra din kærlighed! Jesus, jeg bliver ikke fortabt i det, jeg ikke magter i livet… for du er her, du elsker mig – du tager mig tæt ind til dig. Du beder for mig, når jeg ingen ord har. Du elsker mig, når jeg er oppe, og når jeg er nede. Tak, min elskede Jesus – du er mit alt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *