At være sammen med ham

Alt med Jesus

“Jeg takker altid min Gud for jer, for den nåde, som han har givet jer i Kristus Jesus. For i ham er I blevet rige på alt, på al tale og på al kundskab, eftersom vidnesbyrdet om Kristus er blevet grundfæstet hos jer, så I ikke mangler nogen nådegave, mens I venter på, at vor Herre Jesus Kristus åbenbares” (1 Kor 1,4-7).

Gud… hvad vil det sige, at jeg er rig på alt i dig?

Også jeg takker. Jeg bliver rigtig glad, når jeg tænker over, at du giver mig alt. For alt er vel alt!

Her er særlig tale og kundskab nævnt. Altså al tale og al kundskab. Og kundskab er jo indgangen til så meget andet… fx tager jeg beslutninger på baggrund af den kundskab, som jeg har… Så jeg har brug for al visdom fra dig – i de beslutninger jeg må tage i året, der kommer.

Jer… det er flertal, Gud… og du giver nådegaverne ind i et fællesskab… Åh, jeg bliver glad. Jeg mærker min utilstrækkelighed i mig selv – både i forhold til evner og følelser. Jeg har brug for andre! Tak fordi jeg har andre… Og vil du hele tiden styrke fællesskaberne, jeg er i og kender, så vi tilsammen ikke mangler nogle nådegave. Tak for dit løfte!

Det nye år er endnu et vente-år… Åh, min Jesus, jeg venter på, at du kommer igen. Kom snart! Jeg længes! Vi længes! Verden længes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *