At være elsket

Gud lytter

“Men Gud hørte, han lyttede til min bøn.” (Sl 66,19)

Gud lytter til dine bønner! De glade og de triste. Dem, du ikke har ord til at udtrykke. Smertens og sorgens bønner. Fortvivlelsens og håbløshedens bønner. Bønner når du er træt. Bønner hvor du priser og takker Gud. Forbønner for andre. Bønner om visdom og viden om Guds vilje.

Gud lytter! Gud hører! Også selvom du til tider ikke føler det sådan…

Og når det sker – hvorfor føler du så ikke, at Gud hører? Er det fordi, du ikke får svar på den måde, som du ønsker og forventer det? Er det fordi du ønsker et kvik-fix – at ting løser sig med det samme? Er det fordi du har “krav” om, hvordan Gud skal svare på din bøn? Er du i tvivl om, hvorvidt Gud overhovedet handler på din bøn?

Prøv noget andet. Kig ikke på dine følelser eller på omstændighederne, på tvivl eller umuligheder. Se på ham. Jo større din bevidsthed bliver på, hvor meget du er Elsket af Ham – jo mere vil du være sikker på hans omsorg for dig. Jo mere vil du også vide i hjertet, at Gud lytter til din bøn – og at han allerede er i gang med at svare dig. Også med et bedre svar end du kan forestille dig! Gud hører – og Gud handler – i ret tid!

“Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår, ham være ære i kirken og i Kristus Jesus i alle slægtled i evighedernes evighed! Amen.” Ef 3,20-21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *