At være sammen med ham

Hallo! Hvordan?

OK! Til dig, som bare har lyst til at stampe i jorden – gør det! Kom ud med spørgsmålet: Helt ærlig, det er godt nok med alle de ord om Gud og om alt det, han kan gøre i mit liv… Men hvordan sker det? Hvad gør jeg?

Tak for spørgsmålet.

Ord er så frygtelig fattige… så tro mig, jeg oplever tit, når jeg skriver, at der skal mere til… Men – jeg ved, hvad det mere er, så – hold ud! Bliv hængende! Dag efter dag… DET ER MULIGT AT VÆRE TÆT SAMMEN MED GUD!

For det første: Du er lige præcis det sted, som åbner alle døre for, at Gud kan gøre noget i dit liv. For – vi kan nemlig ikke selv finde himmelens Gud – vi er totalt afhængige af, at han åbenbarer sig for os.

Og – for det andet: Gud åbenbarer sig for os. For dig!

Jep. Så – for det tredje – køreplanen… Her kommer tre ting, som du kan gøre sammen med Gud eller for at komme tættere på Gud… og eftersom Gud er trofast og aktiv – så er der 100 % garanti for, at “det virker”.

  1. Sig det – 100 % ærligt til Gud. Ja, stamp det ud – fortæl ham, at du er træt af det, som “ikke virker” – og bed ham om at gøre noget ved det. Vi connecter bedst, når vi siger det helt ærligt til ham. “Bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn” (Fil 4,6).
  2. Tag imod Guds åbenbaring af sig selv. Ja, det er ham, som skal gøre det. Og – faktisk har han allerede gjort noget af det – og resten er han i fuld gang med. Så – læs i hans bog – samtidig med at du helt ærligt siger til ham, at han med sin Helligånd må tage ansvaret for at gøre det levende for dig! “Da åbnede han deres sind, så de kunne forstå Skrifterne” (Luk 24,45).
  3. Fortæl Gud, hvad du oplever, når du læser hans ord. Stil spørgsmål. Sig tak. Fortæl ham, at du er glad, at han vil gøre det i dit liv. Spørg ham hvordan du skal omsætte det. Osv. “Men hvis nogen af jer står tilbage i visdom, skal han bede om at få den af Gud, som giver alle rundhåndet og uden bebrejdelser, og så vil han få den” (Jak 1,5).

Velkommen! Og tak – fordi at vi kan være på denne spændende rejse med Gud – sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *