At være elsket

Jeg er lige her!

Er du ensom? Længes du efter en virkelig god ven? … Læs videre!

Tre gange har jeg fundet, at der står i Bibelen, at Abraham omtales som Guds ven: “Du har givet det til din ven Abrahams efterkommere”, “Men du Israel, min tjener, Jakob, som jeg har udvalgt, min ven Abrahams efterkommere”, ” ‘Abraham troede Gud, og det blev regnet ham til retfærdighed,’ og han blev kaldt Guds ven” (2 Krøn 20,7; Es 41,8; Jak 2,23).

Det var blot fordi, Abraham troede på Gud – så var de venner. Og jeg bliver så glad, når jeg finder ordet “ven” forbundet med Gud. For jeg har brug for en ven – en som altid er her, en som forstår, en som aldrig svigter, en som elsker mig… Og sådan er Gud!

Jeg tænker hans ord til hver eneste af os:

Jeg ser godt, at du ønsker dig en ven – jeg er lige her.
Jeg ved godt, at du nogle gange føler dig ensom – jeg vil gerne være sammen med dig.
Jeg mærker, at dit hjerte er skrøbeligt – må jeg passe på det i mine varme hænder?
Jeg hører, at du er ked af det – må jeg fylde dig med glæde?
Jeg ved, at du er fuld af usagte ord – jeg lytter!
Jeg ser, at uroen raser i dig – her er min fred!
Jeg ved, hvad du længes allermest efter – og jeg elsker dig, virkelig!

Ih… det er sådan, jeg gerne vil, at Gud er min ven! Hvad med dig? Skal vi bede sammen…

Kære, kære Gud… tak fordi du vil være ven med os! Vil du gøre det? Vi kan ikke finde ud af det selv… Vi har brug for, at du åbenbarer dig, og hele tiden leder an i vores venskab… Vi lægger vores lille tro i dine hænder… Giv den din kærligheds og nærværs gødning, så den hele tiden vokser!

Og Gud vil det! Han gør det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *