At være sammen med ham

Jesus er min fuldkomne glæde

Og hvordan det? Det er da let nok at sige, at Jesus er min glæde – hvordan?

En relation.

Det er fordi, vi har en relation. Og for at det er en relation, så sker der noget begge veje.

Se her, hvad Jesus siger:

“Sådan har jeg talt til jer, for at min glæde kan være i jer og jeres glæde blive fuldkommen” (Joh 15,11). Jesus taler – jeg lytter. Jesus giver mig sin glæde – jeg modtager hans glæde, og den bliver min fuldkomne glæde.

“Indtil nu har I ikke bedt om noget i mit navn. Bed, og I skal få, så jeres glæde kan være fuldkommen” (Joh 16,24). Jeg beder i hans navn – han giver mig det, jeg beder om i hans navn. Og min glæde er fuldkommen.

Jesus, tak – hvilken skøn relation vi har – i dag – og jeg lever i fuldkommen glæde – i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *