At være sammen med ham

Gennem

“… går du gennem ild, bliver du ikke forbrændt.” (Es 43,2)

Før Gud ændrer vores omstændigheder, bruger han ofte omstændighederne til at ændre os.

Så – derfor er det ikke altid, at han stopper det vanskelige, fjerner problemerne, fixer tingene mirakuløst… I stedet går han med os igennem tingene. Han lader os vokse igennem erfaringen. Han lader os opleve hans nærhed som en oase midt i en ørken eller som en stjerne på en mørk himmel.

Guds største pointe med vores liv i denne verden er nemlig, at vi skal lære ham bedre og bedre at kende – så vi også tager imod ham på en dybere og en dybere måde… Nogle gange glemmer vi det, når vi tænker, at livets største pointe er vores lykke… Og fordi vi ikke ser så langt, så ser vi ikke, at Gud også leder os til en endnu større lykke… selvom vi må igennem noget, for at komme derhen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *