At modtage

Jeg øver mig – Gud

Jeg øver mig. Og nu, hvor jeg tænkte, at jeg ville dele lidt om det, fandt jeg lige denne opfordring fra Paulus til Timotheus: “Øv dig i gudsfrygt” (1 Tim 4,8).

Ja, jeg øver mig i at give mine ting til Gud… At vise tillid til ham og inddrage ham i alt, hvad der sker i mit liv.

Når tankerne med bekymring og uro kommer: Hvordan vil det nu gå med det? Klarer jeg det? Åh, det der bliver så svært. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal håndtere dette… Så øver jeg mig i at sige: Gud, du ved, hvordan min situation er… Du har lovet, at du vil være her. Altid. … Jeg er rigtig nysgerrig på, hvordan du vil ordne det her…

Ja, jeg er nysgerrig på, hvordan Gud vil skabe en vej igennem. Hvordan han vil give mig visdom og indsigt, glæde og fred, gøre mig nyttig og til velsignelse… Give mig styrke, løfte mit blik, hjælpe mig med at tage de rigtige valg…

Så – jeg øver mig i overgivelse. I at give slip. I ikke at bære det ukendte – som jeg jo ikke kan bære… I at tage imod… et skridt ad gangen…

Og så til Paulus og Timotheus igen: “Øv dig i gudsfrygt; for legemelig øvelse nytter kun lidt, men gudsfrygten er nyttig til alt og har i sig løfte både for dette liv og for det, som kommer – troværdigt er det ord og al modtagelse værd!” (vers 8-9).

Troens muskler! De bliver stærkere, når jeg øver mig…

Og når jeg øver mig – så foldes Guds løfter ud… Mere og mere…

For Gud er troværdig… Han giver mig alt, hvad jeg har brug for – jeg modtager alt fra ham – når jeg åbner op for ham.

Yes! Det vil jeg øve mig i! Hele tiden! Hver dag!

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *