At være sammen med ham

Herrens hånd i vores liv

Gud er den, som virkelig gør forskellen! I vores eget liv – i relationerne med andre – i opgaverne vi løser…

Det er større end min forstand… men jeg vil uendelig gerne tage imod det.

Det er fantastisk at læse om Ezra, at “Kongen opfyldte alle hans ønsker, fordi Herren hans Guds hånd var over ham” (Ezra 7,6).

Ezra tjente Gud. Ezra ledte Guds folk. Og det var Gud, som åbnede dørene for Ezra – også ved at påvirke denne konge. … Jeg tager det ind i mit liv. Mennesker omkring mig – jeg er jo ikke herre over, om de vil støtte min vej og min tjeneste – men Gud kan påvirke dem!

Når jeg tjener Herren – og møder udfordringer med menneskers holdninger eller support – så kan jeg give det til Herren. Gud, det her må du tage dig af. Jeg kan ikke påvirke disse mennesker. Men du kan. Hvis denne dør skal åbnes – så må du gøre det.

Ja, det er enkelt at skrive… vi kan godt presses på vores mod i sådanne situationer og blive modløse. Også her finder jeg styrke i Ezras erfaring: “Fordi Herren min Guds hånd var over mig, fattede jeg mod” (vers 28).

Herre, jeg takker dig for, at du vil styrke mit mod i at leve i denne tjeneste, som du har givet mig.

Herrens hånd i mit liv! I min tjeneste, i mit hverdagsliv, i alt… Hans tilstedeværelse gør den store forskel! Tak, min elskede Jesus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *