At modtage

Blind… seende

Er du blind for Gud? Er det bare for svært at se, at han er alt det, som troende siger, han er?

Se, der var en fysisk blind mand, som sad og tiggede. Tænk – han kunne ikke se, han kunne ikke passe et job, fordi han ikke kunne se, ingen kunne hjælpe ham til at se…

… men han havde hørt om Jesus. Manden, som helbredte. Ham, der måske var Messias. Wau… hvis det var sandt… så havde han måske også en chance! Han havde faktisk intet at tabe, men alt at vinde… håbet om at møde Jesus en dag begyndte at vokse i ham… men, fyldt af forhindringer – for han var jo blind… han kunne ikke bare gå derhen…

Mærk nu den sekvens ind i dit liv! Tænk, hvis alt det om Jesus og det evige liv er sandt – så har du absolut intet at tabe… Men – hvordan møder du ham?

Nå, Jesus kom faktisk lige forbi, hvor den blinde mand sad. Han fik det at vide af dem, der stod omkring ham, fordi han spurgte… han kunne stadig ikke gå derhen, for han kunne jo ikke se – men han kunne råbe af sine lungers fulde kraft: “Jesus, Davids søn, forbarm dig over mig!” (Luk 18,38).

Ok… jeg er som en del af den skare, der fortæller dig: Hey, Jesus er her! Han er tæt på dig! Og nej – du kan stadig ingenting se… men du kan råbe til Jesus: Ok, Jesus, hvis du er her – så vis dig for mig!

Der var mennesker, som forsøgte at få den blinde til tie stille… og ja, der kan også være nogen, der vil sige til dig: Drop det der med at bede… det gør ingen forskel…

Men – den blinde råbte bare endnu højere – og jeg skal hilse og sige, at det gjorde forskel! Jesus mødte ham og sagde: “Hvad vil ud have, at jeg skal gøre for dig?” (vers 41).

Ja, du kan nok regne ud, hvad manden bad om – og han fik det – og bagefter fulgte han Jesus, imens han priste Gud. Fantastisk! Et forandret liv!

Lige nu er Jesus tæt på dig – jeg ved det, for jeg ser… også selvom du måske ikke ser det… Jesus stopper op, når han hører din længsel… Hvad vil du gerne, at Jesus gør for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *