At være sammen med ham

Gud med

Jeg hører dit spørgsmål: Det der med at tage Gud med, hvordan gør man?

… måske er det i virkeligheden bare at erkende, at Gud faktisk er med! Og så slappe lidt af i det… kigge i hans bog, Bibelen, lære ham lidt at kende…

Fx kan man gå ind i historien om børnene, som man ikke regnede med. Og heller ikke deres mødre. Det stritter jo gevaldigt ind i vores værdisæt om, at alle har værdi – og at vi skal passe særligt på de små.

Den værdi kommer fra Jesus. Her kommer historien: “Så bar de nogle små børn til Jesus, for at han skulle lægge hænderne på dem og bede; disciplene truede ad dem, men Jesus sagde: ‘Lad de små børn være; I må ikke hindre dem i at komme til mig, for Himmeriget er deres.’ Og han lagde hænderne på dem og gik derfra.” (Matt 19,13-15).

Nu tager vi den historie lige med ind i dit liv! Historien om ham i dit liv!

Om nogen ser ned på dig og ikke vil give dig plads – så vid i dit hjerte: Jesus har altid tid til dig.

Om du ikke føler dig god nok – så vid, Jesus lægger sine hænder på dig for at velsigne dig.

Om du synes, du ingenting er – så vid, Jesus favner dig og åbner himlen for dig.

Ja, du har ingenting gjort – som et lille barn – og han giver dig hele himmelens herlighed! Du skal ikke fortjene. Du skal ikke være god nok. Du skal ikke være noget særligt. Ingen er bedre end dig og kan skubbe dig bag i køen. Ikke sammen med Jesus!

Jesus ser dig som sin øjesten og elskede! Din værdi trues ikke af nogen eller noget.

Sådan! Lev på den sandhed i dag! Sammen med Jesus! Du står på en værdi, du allerede har… lev den ud… hvil i, at du ikke behøver at kæmpe for at være noget…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *