At være sammen med ham

Det handler mere om ham

Det er personligt. Det er dybt for mig. Og så handler det alligevel mere om ham. Derfor vil jeg gerne dele det med dig.

Det var nat. Jeg vågnede. Og kunne ikke falde i søvn igen. Vist fordi mine tanker stressede… Optaget af alt muligt jeg skulle nå… Møder jeg skulle holde, ting jeg ville skrive, oprydning der skulle gøres, sortering der ventede på mig, rengøring og arbejdsopgaver… Og der – om natten – føltes tiden bare for lille…

Jeg stod op med alle “projekterne” på mine skuldre. Ville gå en morgentur – og spurgte Gud, om han ikke nok ville finde en prædiken til mig, hvor der ville være et ord til mig. Jeg trængte til ham!

Og han kom! Så velsignet sødt. Det samme kendte budskab blev ligeså stillet foldet ud og flettet ind i mit sind: Her er jeg… med alle mine velsignelser til dig… slip dine projekter… bare lev din dag med mig!

Nemlig. Når Jesus er mit center, så ser alt totalt anderledes ud. Det handler ikke om at nå – men om at være sammen med ham i det.

Og han tog mig skridtet videre… “Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20). Hvis der skal ske noget udover det, som jeg formår (at have styr på, kontrol over, at rumme) – så må han få plads. Og lige der – hvor han åbenbarede sig for mig i min magtesløshed – der fik han igen pladsen som mit center.

Vær ikke bange for at møde din magtesløshed… gå ærligt til Gud… og gi’ ham pladsen! Gå med ham – et skridt ad gangen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *