At være sammen med ham

Forandring

Forandringer skyller ind over os – nogle gange næsten hurtigere, end vi kan klare at omstille os til dem…

Nogle forandringer er måske så langt væk fra os, at de ikke påvirker vores liv ret meget. Andre bliver til selve vores liv.

Et nyt år. Bringer det forandringer? Nogle vi længes efter? Andre vi frygter?

Selve vandringen med Gud byder på forandringer. Tænk bare på Abraham som blev kaldet til at rejse et andet sted hen. Israels folk der drog ud af Egypten. Mennesker der blev helbredt i mødet med Jesus.

Selv forandringer sammen med Gud kan være mere udfordrende, end vi synes, vi kan bære… Vi kommer ud af vores trygheds zone. Vi er ude af kontrol. Uvidenheden og usikkerheden udvikler store bobler i maven.

Og midt i alle forandringer – så er Gud den samme!

Alle gode og fuldkomne gaver kommer ned fra oven, fra lysenes fader, hos hvem der ikke findes forandring eller skiftende skygge” (Jak 1,17).

Pris Gud! Der er min stabilitet! I HAM! Jeg elsker ham… Han er altid den samme. Altid åben overfor mig. Han elsker mig, og han vil mig alt godt. Han arbejder på det gode for mig – også i enhver forandring.

Overgivelse – det er også at give slip på at ville styre forandringerne – men i stedet lade ham få lov. Lad ham bære min usikkerhed og mine bekymringer. Lad ham være min favn og mit ståsted.

Hos ham er al min tryghed! Hos ham kan jeg møde enhver forandring uden bekymring – for vil Gud ikke velsigne mig i enhver situation? Jo! Langt ud over, hvad jeg kan bede om eller forstå! (Ef 3,20).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *