At modtage

Flere velsignelser

“Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift” (Matt 6,33).

Men hvad nu hvis det betyder forandringer?

Jeg følte mig bare så taknemmelig. Taknemmelig for mit liv. Taknemmelig for mit hjem og min familie. Taknemmelig for min mand og ferien som stod lige for døren. Taknemmelig for mine gode veninder. Taknemmelig for mit job og mange gode kolleger. Taknemmelig for min menighed. Taknemmelig for skønne naboer. Taknemmelig for venner. Taknemmelig for spændende og dejlige mennesker som jeg møder af og til her og der.

Et af de der øjeblikke, hvor jeg ikke ønskede mig mere. En andagtsstund hvor jeg takkede Gud for alt det, jeg er så glad for. For hans velsignelser.

Det kunne sådan set bare fortsætte frem i det spor.

Og så var det, at jeg kom til at tænke: Hvad nu, hvis Gud vil lede mig af en vej, som betyder at noget af det forandres? Hvis jeg måske må give slip på noget af det, som jeg er så taknemmelig for?

Tanken fulgtes hurtigt af en ny tanke: Ja, men det er jo Gud, som har givet mig de velsignelser… Tænk, hvis han vil en forandring, som bringer endnu flere velsignelser… Skal de velsignelser, som han har givet mig nu, så stå i vejen for det?

Jeg gav Gud det hele…

Gud, jeg vil dig! Du er den vigtigste for mig! Din plan – det er den, jeg søger. Uanset om der er forandringer i noget, som jeg er mægtig glad for nu. Tak for dette løfte:

“Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

Jeg har set det så mange gange allerede… Søg først Guds rige! Han svigter aldrig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *