At modtage

Nyt år – med HAM

Så er det et nyt år. En ny begyndelse… måske… eller blot en dag efter den anden… Men et nyt år får mig altid til at tænke i de lidt større perspektiver i forhold til, at tiden går, og hvad jeg putter i den…

Jeg vender mig også til Gud og takker for det, han gav mig sidste år – og jeg beder ham om at være med mig i år.

Og så var det, at jeg kom til at tænke på hans begyndelser. Denne jords første begyndelse. Dengang da Adam og Eva blev skabt på den sjette dag – efter at Gud havde skabt det hele – og så kom sabbatsdagen, den syvende dag, dagen som Gud særligt har velsignet og sat til side til noget særligt, hviledagen.

Sådan begyndte deres liv. Og jeg tager hele det perspektiv med mig ind i dette nye år!

Jeg vil leve året på det, som Gud har gjort! På det han har skabt for mig. I anledninger og muligheder, som han lægger til rette. I erkendelsen af, at det er det, som han gør – der gør den virkelige forskel.

Og – så lader han mig hvile! Skønne ord ind i livets høje aktivitetsniveau. Jeg hviler i det, som han gør og har gjort for mig! Allerede!

Åh, hvor jeg begejstres for min elskede Gud og far! Tænk, at det er det, som han kommunikerer til mig: Dine begyndelser, begynder med det, som jeg har gjort. Det begynder med, at du hviler, og at du lader mig gøre.

Det bliver et godt år! For Gud er god! Intet behøver at stresse mig – for Gud har styr på det hele!

Halleluja.
Tak Herren, påkald hans navn!
Kundgør hans gerninger for folkene!
Syng for ham, lovsyng ham,
syng om alle hans undere!
Fryd jer over hans hellige navn,
de, der søger Herren, skal glæde sig.
Søg Herren og hans styrke!
Salme 105,1-4

2 kommentarer

 • Simon

  Gud og Jesus og Englene, og som alle hans kære børn af kærlighed. Det er noget jeg ønsker og håber at elske for evigt!

  Jeg tænkte langt ud i fremtiden efter alle vores fysiske død.

  Forestil dig et sol system med liv hvor farligt og ondt hærgede nogle uskyldige livs former.

  Så en af os bliver sendt derned for at hjælpe til hos de truet.

  Til sidst kommer alle derned og bliver født for at hjælpe godhed og kærlighed. Alle elsker hinanden hos Gud og alle har brug for alle og mangler alle som de elsker!

  Gud er kommet for at elske og hjælpe til.

  Som Guds barn skal vi også udsættes for brutalt og farligt, men alle af os ønsker at hjælpe til!

  Vi skal hjælpe og afhjælpe ondskab, fordi vi er som Jesus og som Gud!

  Religion er millioner af veje og ord. Men kærlighed er dem alle over!

  Jeg vil elske alt levende som Gud engang har elsket mig. Jeg giver alt min kærlighed til jorden.

  Hvis han vælger min evighed, til jeg takke og græde forevigt.

  Der er lidelser ved at elske alle. Men der er flere lidelser ved ikke at gøre forsøget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *