At modtage

Et nyt år i Herrens nåde

Jeg var ca. 12 år. Det var nytårsaften. Jeg skrev dagbog på det tidspunkt, og jeg ville gerne skrive kl. 00:00. Det var stort at forlade et år og begynde på et nyt… Den storhed ville jeg fastholde på papiret…

Og livet er på en måde som en dagbog… og nu ligger der 366 blanke dage foran igen… sider i mit livs dagbog… år 2020…

Storheden i livet i tiden fascinerer mig stadig. Når jeg ser på et kommende år ligesom på “én gang” – så er jeg opfyldt af en særlig spænding: Hvad vil dette år mon bringe? Hvad vil Gud give mig? Hvad vil jeg lære sammen med ham og om ham i dette år… så jeg vokser med ham… så jeg vokser i tjeneste…

“Drengen voksede op, blev stærk og fyldt med visdom, og Guds nåde var over ham” (Luk 2,40) – at vokse i Guds nåde i 2020! At vokse i styrke og visdom – fordi Guds nåde er over mig. Det er ikke det, jeg kan selv, som er det mest interessante… Men det er det, som Gud kan gøre i mit liv – når jeg overgiver mig selv til ham!

Kære kære Jesus… Tak for 2019, som snart er gået. Tak fordi du giver mig et nyt år. Mere liv… og mere liv i livet… fordi du er her og vi lærer hinanden bedre og bedre at kende for hvert år. Tak for din nåde – fordi jeg kan leve 2020 i din nåde! Fordi din nåde er over mig! Fordi min magtesløshed ikke er min begrænsning – på grund af din nåde! Herre Jesus… jeg overgiver mig til din nåde for 2020! Din styrke ind i min svaghed. Din visdom ind i min forvirrethed. Jesus… Tak! Jeg elsker dig!

Rigtig godt nytår! Må Gud fylde dit liv med sin nåde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *