At modtage

En større er med os

For ikke at sige… den største!

Det var kong Hizkija, som sagde følgende ord, da kong Sankerib af Assyrien angreb Jerusalem: “Vær modige og stærke! Vær ikke bange, og lad jer ikke skræmme af assyrerkongen og hele den hær, han har med sig; for den, der er med os, er større end den, der er med ham. Med ham er en arm af kød, men med os er Herren vor Gud; han vil hjælpe os og føre vores krige!” (2 Krøn 32,7-8).

Og Gud tog sig af den krig!

Den største er med os! Jesus kom for at leve det imellem os. Og i Jesu liv ser vi, hvad der sker med djævelens magt, når Guds magt er hos os. Åndelig krigsførsel: Den største er med os.

Så vær ikke bange. Hvad du end står i og overfor – så lad dig ikke skræmme af mennesker eller af udfordringer. En der større end alt andet – ser på dig med stor kærlighed. Han elsker dig. Han er din far. Han ved, du ikke kan. Han længes efter at hjælpe dig. Han ønsker at favne og beskytte dig. Jesus kom og døde – for at du skal leve… så stor kærlighed!

Han, der er den største, er på din side! Teamer du op med ham? Er du klar til at være på hans side?

Hizkija havde valgt dette liv: “Sådan bar Hizkija sig ad i hele Juda; han gjorde, hvad der var godt og ret og sandt for Herren hans Gud. I alt, hvad han tog fat på, enten det angik tjenesten i Guds hus eller loven eller budene, handlede han i den hensigt at søge Gud af hele sit hjerte; og han havde lykken med sig.” (2 Krøn 31,21).

… og så læg lige mærke til… Han havde lykken med sig – men i det næste vers begynder historien om Sankeribs angreb. Sammen med Gud – betyder ikke at du undgår modstand eller udfordringer – men det betyder, at du er sammen med ham, som er den største! Søg ham af hele dit hjerte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *