At give respons,  At modtage

Hjerte og hjerte

Gud elsker mig af hele sit hjerte! Og jeg ved det bare… jeg hører disse ord til mig:

“Se, jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket: I dag er der født jer en frelser i Davids by; han er Kristus, Herren. Og dette er tegnet, I får: I skal finde et barn, som er svøbt og ligger i en krybbe.” (Luk 2,10-11).

Jesus. Guds gave til verden – til mig. Denne store glæde er til mig! Min frelser blev født!

Det er overnaturligt… Helligånden kom over en kvinde… og hun blev mor til Guds Søn. Englene fyldte himlen og lovpriste Gud, da barnet blev født.

Og den samme Helligånd oversætter historien over alle historier ind i mit hjerte… Jeg finder barnet i krybben! Jeg møder min frelser! Jeg mærker, at hans Ånd rører mit hjerte!

Det er virkeligt, at Guds Søn kom – levede – og døde. Og det er virkeligt, at jeg mærker Jesus i mit liv i dag. Sandelig… det er blevet en stor glæde for mig! Så mit hjerte banker for Jesus!

Historierne om ham kommer levende og nærværende ind i mit sind – fordi det er Guds forkyndelse om sig selv. … Sådan virker menneskeord ikke – men Guds ord gør! Fordi Gud er i det, fordi Helligånden lader det vokse i mig… ligesom der en gang var en lille baby, som voksede i Marias mave…

Tag juleevangeliet helt ind i dit inderste… Bed Gud om at han må lade det vokse i dig… Giv ham dit hjerte – han har allerede givet dig sit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *