At modtage

Alle mine behov

Salme 104 begynder med at fortælle hvor fantastisk Gud er (vers 1-4), og herefter at vores jord er på en stabil grund, der aldrig vil trues af noget (vers 5-9). (Se evt. andagten fra i går, hvor jeg reflekterer over dette).

Nu er vi nået til vers 10-18 – hvor han tager sig af dyr og mennesker. Jeg kiggede efter ord, som fortæller mig, hvad han konkret gør – og blev rigtig begejstret, da jeg fandt følgende:

Han slukker min tørst (vers 11), han mætter mig (vers 13), han giver mig glæde (vers 15) og han giver mig nye kræfter (vers 15). Det er jo det, jeg har brug for – og faktisk ikke andet! (Her et link til salme 104).

Gud møder mine basisbehov – jeg skal ikke tørste, og han mætter mig. Men han gør mere end det – han giver mig glæde! Livet er godt!  Og han giver mig styrke til at opleve og udfolde mig i livet!

Det er et herligt liv! Og det er livet med Gud virkelig… Elsker at opleve det dag for dag… Og elsker at se hans løfter i Bibelen, hvor han fortæller mig, at han gør det!

Det er virkelig et liv med mening! Det er et liv fuld af glæde! Det er det allerbedste liv!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *