At være elsket

… i stærkeste udgave

Jeg læser igen kapitlet Jesus er kærlighed i Sandheden sætter dig fri. Åh, der kunne skrives uendelig mange kapitler om at Gud ikke bare elsker eller viser kærlighed – han er kærlighed! Ja, det overgår også min forstand…

Jeg vil dele dette afsnit:

I sin kærlighed ønskede Gud, at de alle skulle forstå hans store kærlighed til dem, at de skulle værdsætte sandhedens sunde principper, at de måtte vælge Gud – af kærlighed.

Så Gud rullede kærligheden ud i den stærkeste udgave, som nogen sinde er set: “For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv” (Joh 3,16). Gud viste sin kærlighed, Gud tog ansvar for sine bedragede skabninger, og Gud gav sig selv! Jesus døde, for at vi skal få livet. Jesus lod sig dømme af løgnen, for at vi kan blive sat fri af sandheden. Gud viste, hvad nåden er uden at bøje sandheden. (Sandheden sætter dig fri side 178).

Gud vil vise dig, hvad kærlighed virkelig er… uden alle de løgne, som vi blander ind i at “elske”… Han vil rulle den stærke kærlighed ud i dit liv – så du vil erfare, at Gud elsker dig! Han vil sætte dig fri – af nåde – til at løfte dit hoved! Du har en enorm værdi – for Gud elsker dig!

På baggrund af dette frieri – vælger du så Gud til på alle planer i dit liv? Jeg gør… jeg kan ikke leve uden hans kærlighed… jeg vil ikke være så stor en kærlighed foruden… jeg vil af med mine løgne, de ødelægger bare mit liv… jeg vil ham!

Hvis du har læst flere andagter herinde, så ved du godt, at dette ikke er hele sandheden om mig… Desværre vil jeg også mig selv… alt for ofte… Men Gud og jeg arbejder på det! Og jeg vil dele dette løfte med dig: “I tillid til, at han, som har begyndt sin gode gerning i jer, vil fuldføre den indtil Kristi Jesu dag” (Fil 1,6). Og han elsker mig! Hele vejen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *