At være elsket

Ord – praksis

Ja, men hvad mener du egentlig? Hvad betyder det så i praksis? Hvordan har du tænkt dig at gøre det? Kender du det? Ord tager os kun et stykke…

Eller du kender måske det her: Nå, så var der alligevel ikke mere i hans ord… Skuffelsen over, at ord kan lyde af så meget, men når det så kommer til virkeligheden…

Hvad er Gud for dig? Ord eller praksis?

Jeg stiller jævnligt Gud spørgsmålet, når jeg læser hans ord: Ja, men Gud, hvad betyder det så for mig i praksis? Hvordan skal det ske? Hvad gør du? Hvad skal jeg gøre?

Jeg sidder jo med hans ord i skødet… og beretningerne om Jesus fortæller mig, at Gud virkelig er praktisk! Jeg vil have den samme kobling i mit liv!

Gud, nu læser jeg dit ord… vil du med din Ånd gøre det levende og praktisk – ind i mit liv… så jeg faktisk står på det i mine hverdage… Styrk ved ordet min tro på, at ting er og kan blive, som du siger det… Jesus, måske er det dit ord, som simpelt hen skal fylde mere end mit…

Min personlige bekendelse – Guds ord skal måske fylde mere i mit sind… Ja, for nogle gange så er det virkelig bare mig selv, som fylder – og så er det klart, at det ikke er hans ord, som bliver praktisk i mit liv…

Hvilket af dine ord, skal jeg holde mig før øje i dag, Gud…?

Min bibel er åben her: “Kast al jeres bekymring på ham, for han har omsorg for jer” (1 Pet 5,7).

Tak, Gud. Jeg vil tage dit ord om din omsorg ind i mit hjerte i dag. Jeg vil tage det frem i løbet af min dag: Gud – du har omsorg for mig lige i det her – jeg behøver ikke at bekymre mig om det – jeg overgiver mig til din omsorg – jeg lader dig fylde mig med omsorg, så jeg ikke behøver at fylde mig noget andet… Skønne Gud – tak fordi jeg må møde denne dag – fyldt op af at være elsket! Jeg er så glad! Det var lige, hvad jeg havde brug for nu…

En kommentar

 • Hans-Ulrich Buchardt

  Et dejligt vidnesbyrd.
  Lad os kaste vores kærlighed på andre og søge at være gode ved dem, så vi gør dem godt på hver en måde. Det bliver vi glade ved, og Herren fylder os op igen hele tiden.
  Skulle vi blive trætte, hviler vi i ham.
  “Bed, og der skal gives jer. Bank på, og der skal lukkes op for jer. Giv, og der skal gives jer.”
  Den, der ikke beder får ingenting.
  Lad os være floder af kærlighed. Ikke sumpe af råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *