At være elsket

Han sendte ikke en anden – han kom selv!

Jeg elsker det – det er så stærkt – det er så grundlæggende – det er så totalt fyldt af kærlighed: Han kom selv! Jesus kom selv, fordi han elskede dig så uendelig højt – og ingen kunne gøre det for dig, som han ville gøre!

Sådan: “Det var ikke et sendebud eller en engel, men ham selv, der frelste dem. Fordi han elskede dem og ville skåne dem, løskøbte han dem; han løftede dem op og bar dem alle fortidens dage” (Es 63,9).

I dag, lige nu elsker han dig! I dag løfter han dig op – for han har allerede løskøbt dig. Han bærer dig – op over alt det svære, gennem det, videre, på den anden side.

Ham selv. Bed om, at du må se HAM! … Ikke nødvendigvis ‘løsningen’ på det, du står med eller ‘svaret’ på dine spørgsmål – men om at du må se HAM! Se ham der, hvor han løfter dig…

Når man bliver båret, kræver det jo ikke ens egen styrke… Man skal ikke kunne noget, for at blive båret… Faktisk skal man bare tage imod. Slappe af.

Det er stedet, hvor du kan slippe alle dine bekymringer. Stedet, hvor du bare kan hvile i, at du er elsket.

Han kommer selv til dig… lige nu… for at frelse dig, skåne dig, løfte og bære dig… Fordi han elsker dig og allerede har løskøbt dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *