At modtage

Daglige brød

Fadervor: “Giv os i dag vort daglige brød.” (Matt 6,22)

Tak, min kære Far, at du hver eneste dag giver mig, hvad jeg har brug for. Ja, det omfatter mad og tøj, ting og sager… i grunden så mange ting, som jeg kan tage som en selvfølge… Hjælp mig til altid at huske, at du er giveren af det hele! Tak også fordi du møder mine dybere behov… behov for venskaber og kærlighed, nogle at dele med, glæden over livet… som også hænger sammen med, at mine åndelige behov bliver mættet. Livets brød! Du kommer selv! Du lader mig ikke sulte, men du møder mit hjertes længsel…

Gud giver! Stop lige op ved det. Når du kommer til Gud i din andagt – så har han lovet, at han vil give dig! Du kommer for at modtage, for Gud tager ansvar for at give det, der møder dit behov.

Gud, hvad har du til mig i dag! Jeg glæder mig til det, du vil give mig!

Og det er intet mindre, end at han vil møde din længsel… Altså – at du mættes! Og det er naturligt, at du føler længsel igen og igen… ligesom du bliver mad-sulten igen og igen…

Derfor har jeg også mange gange oplevet, at Gud har mødt min længsel, mættet mig! Ofte igennem noget i Bibelen, som bliver levende i mit sind. Men også gennem naturen eller gennem andre mennesker, hvor Ånden åbner det for mig. … Jeg lever på løftet: Giv mig i dag mit daglige brød! Og han svigter ikke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *