At blive brugt af ham

Ordet kommer ud!

De fortalte bare om Jesus. De gjorde undere i hans navn. Folk mødte det, de søgte, deres inderste blev mættet med liv, deres kroppe fik styrke og energi igen.

Og så kom de i fængsel… Fængslet, så de ikke skulle kunne forkynde ordet… Fængslet, så ingen kunne høre dem… Fængslet, så de ikke skulle gøre forskel…

Men Gud ville det anderledes: “Men om natten åbnede Herrens engel fængslet porte og førte dem ud og sagde: ‘Gå hen og træd frem på tempelpladsen, og forkynd for folket alle dette livs ord!’ “ (ApG 5,19-20).

Wau.

Hvad holder dig tilbage? Hvad er du fængslet af, som stopper dig i at udleve den opgave, som Gud har til dig?

Gud vil sætte dig fri! Gud vil, at hans ord skal ud!

Apostlene var ikke i tvivl: “Man bør adlyde Gud mere end mennesker” (vers 29). De kendte Guds kald i hjertet – og det levede de efter. Ikke uden udfordringer – så de bad også bønnen: “Og nu, Herre, se dog deres trusler, og giv dine tjenere at tale dit ord med fuld frimodighed” (ApG 4,29).

Den bøn besvarede Gud: “Da de havde bedt, rystedes det sted, hvor de var forsamlet, og de blev alle fyldt af Helligånden, og de forkyndte Guds ord med frimodighed” (vers 31).

Guds kraft gør forskellen! Måske er der noget, som Gud vil ryste i dit liv… Giv ham lov! Bed ham fylde dig med sin Ånd – så vil du også bære ordet videre med himmelens kraft!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *