At være sammen med ham

Øjeblikke med Jesus

Et enkelt øjeblik sammen med Jesus er mere værd end et helt liv uden ham…

Simon Peter havde sådan et enkelt, stærkt, forunderligt øjeblik sammen med Jesus.

Efter at han en hel nat ikke havde fanget en eneste fisk – så fangede han nu ved højlys dag så mange fisk, at deres garn var ved at sprænges (Luk 5,6). Vildt. Det var et øjeblik, som han aldrig ville glemme.

Er du klar til sådan en oplevelse? Er du klar til sådant et møde med Jesus?

Tidspunktet er måske helt forkert… Metoden er bevist uduelig… Du føler dig fjollet og latterlig at du overhovedet går med til det… Du gør noget, hvor du virkelig føler dig på dybt vand… Men du gør det, fordi du har oplevet, at han har sagt det!

Ja, i det øjeblik kan Gud gøre alt med dig! I det øjeblik har du erkendt, at han er kongen – ikke du…

Ja, det er vildt! Og du kender måske mange stemmer, der vil latterliggøre dig for at tro på sådan en Gud…

… men i det øjeblik, du har oplevet Jesus – så ændres du… Da ved du, at det er ham. “Intet er umuligt for Gud” (Luk 1,37) – Giv ham lov! Disse øjeblikke med Jesus – de er værd alt andet i dette liv! De er selve livet for mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *