At være sammen med ham

Forbandet fra fødslen

Sikke en rædselsfuld overskrift… Men hæng på – historien er stærk…

Frygteligt, men sandt – Men Moses’ liv var forbandet fra før, han blev født… Han blev født, for at dø. Som lille baby… han skulle dræbes i det øjeblik, han kom ud af sin mors liv.

Men sådan gik det ikke. Vi har en Gud som vender forbandelser til velsignelser. Og ikke blot reddede han Moses’ liv, Gud brugte også Moses til at få en masse mennesker sat fri af Faraos forbandelser…

Det tog tid… der var bump på vejen… Men Guds proces var i gang – og ingen kunne stoppe den!

Tænk på det… Måske er du født under nogle forbandelser, som du ikke selv har valgt… Måske er der kommet forbandelser til på grund af dårlige valg, som du har taget.

Men Gud er her stadig! Han kan vende forbandelser til velsignelser i dit liv. Måske tager det tid. Men Gud er i gang. Han har en proces med dig, som ingen kan stoppe ham i. Han vil sætte dig fri.

“Jeg har set mit folks lidelse i Egypten, og jeg har hørt deres klageskrig over slavefogederne. Jeg har lagt mig deres lidelser på sinde, og derfor er jeg kommet ned for at redde dem fra egypterne og føre dem op fra dette land til et godt og vidstrakt land, det land der flyder med mælk og honning” (2 Mos 3,7-8).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *