At være sammen med ham

Gud og kongen

Kong David. Konge af Guds nåde.

“Dette siger Hærskarers Herre: Jeg har hentet dig fra græsgangen, hvor du vogtede får, til at være fyrste over mit folk Israel, og jeg var med dig overalt, hvor du gik, og udryddede alle dine fjender foran dig. Jeg har skabt dig et navn som de største på jorden” (1 Krøn 17,7-8).

Gud gjorde det. Gud gjorde det i Davids liv. Gud kaldte ham. Gud løftede ham. Gud var med ham. Gud åbnede vejen for ham. Gud tog sig af udfordringerne. Gud gav ham en platform. Gud gav ham et navn.

Vi ser den samme historie igen og igen gennem Bibelen – historien om Gud fortalt gennem menneskers liv – at Gud gør det! Det er Gud, som gør det i menneskers liv!

Og David siger: “Hvem er jeg, Gud Herre, og hvad er mit hus, siden du har ladet mig nå så vidt? Du syntes endda ikke, det var nok, Gud, så du har givet din tjeners hus løfter langt ud i fremtiden. Du har set mig som et menneske af stor betydning, Gud Herre. Hvad mere har David at sige dig om den ære, du har vist din tjener? Du kender jo din tjener. Herre, for din tjeners skyld og efter dit eget ønske har du nu gjort noget så stort som at kundgøre din tjener alle disse store ting. Herre, der er ingen som du, ja, der er ingen Gud uden dig, efter alt, hvad vi har hørt med egne ører” (vers 16-20).

David havde stor betydning for Gud. Og du har stor betydning for Gud.

Tænk… tænk, at du har en uendelig stor betydning for ham, som er størst af alle! Og det har du – ikke fordi du fortjener det, men fordi Gud er Gud – og han elsker dig, og han vil noget med dit liv. Han vil også åbne din vej. Han vil også lede dig. Han vil også tage sig af udfordringerne i dit liv. Han har også en forunderlig plan for dig!

Du kan også leve et liv, som bliver en del af historien om Gud – fordi Gud får lov at virke i dit liv! Og det er det mest betydningsfulde liv, du kan leve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *