At modtage

Din ørken

Er dit liv som en ørken… En vej igennem noget, som er langsommeligt og ensformigt… Uendeligt… Ensomt… Med tørst for noget mere… Uden at der sker det helt store… Med så meget, som du måske gerne vil påvirke…

Din ørken kan være forudsætningen for din tjeneste.

Store mænd som vi møder i Bibelen – har været igennem en ørkenerfaring. Moses var i ørkenen i 40 år – og troede formodentlig at hele hans drøm og indre livskald var knust… Paulus var i Arabien i 3 år, efter han havde mødt Jesus i synet på vej til Damaskus for at finde fodfæste i sit nye kald… Johannes Døberen var i ørkenen før han begyndte at forkynde… Jesus selv var 40 dage i ørkenen og blev så endda fristet af Djævelen…

Ørkenen kan være stedet, hvor du møder Gud på en ny måde. Langsommeligheden og ensomheden kan hjælpe dit til at lytte mere intenst… Din tørst leder dig måske til at søge på en anden måde… Det uoverskuelige og upåvirkelige får dig til at råbe efter hans kraft i dit liv…

Din ørken kan være forløberen for, at Gud får langt mere plads i dit liv end nogensinde før… Plads til at folde sit liv ud i dit liv… Han kan gøre det golde frodigt… Han kan skabe noget ud af ingenting…

Giv Gud din ørken. Søg Gud i din ørken. Råb til Gud i din ørken. Lyt til ham i din ørken. Tak Gud for din ørken.

“Ørkenen og det tørre land skal glæde sig, ødemarken skal juble og blomstre, den skal blomstre som rosen, juble med stor fryd. Den får Libanons herlighed, Karmels og Sarons pragt. De skal se Herrens herlighed, vor Guds pragt” (Es 35,1-2).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *