At blive brugt af ham,  At modtage

For nogens skyld

Ingen lever for sig selv. Alle kan vi være noget for nogen. Gud har skabt os til at være noget for nogen.

Åndens gaver gives os – for nogens skyld: “Det, som Ånden åbenbarer, får hver enkelt til fælles gavn” (1 kor 12,7). Og Ånden “deler ud til hver enkelt, som den selv vil” (vers 11).

Ånden vil noget. For helheden. For fællesskabet. For det legeme, som Gud har sat os alle på.

Og du er med! Med de gaver som Gud har givet dig! Du har fået dem, fordi nogen har brug for det – og du kan gøre en forskel, når du bruger dem for de andre.

Gud har sat os sammen på en måde, “for at der ikke skulle opstå splid i legemet, men lemmerne være enige og have omsorg for hinanden” (vers 25). Der kan du begynde: Vis omsorg for de andre. Hjælp dem. Lyt til dem. Besøg dem. Giv en blomst.

Kære dyrebare Jesus, tak fordi du har velsignet mig, så jeg kan være til velsignelse for andre. Hjælp mig til at løfte øjnene og se de andres behov i stedet for at være optaget af mine egne. Vis mig hvor jeg særligt kan gøre forskel. Fyld mig med dig selv, så andre igennem mig må lære dig at kende.

Ingen kan være noget for alle… Men alle kan være noget for nogen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *