At blive brugt af ham

I en tæt sky

Jeg husker det stadig. Jeg var 23 år gammel. Nyuddannet. Havde fået mit første job. Var flyttet til et andet sted. I et andet land.

Jeg arbejdede på et kristent rehabiliteringscenter, og hver morgen var det muligt at deltage i en lille stund med læsning af Guds ord og bøn.

Jeg husker stadig denne ene andagt. Ja, det er faktisk den eneste, jeg husker – og jeg kan stadig høre hans stemme i mit hoved:

“Jeg vil komme til dig i en tæt sky” (2 Mos 19,9).

Åh, hvor hans deling af Guds ord gjorde mit hjerte godt… Lige den dag ramte det mit behov 100 %… for jeg var ked af det, som omgivet af mørke, som en tæt sky jeg ikke kunne se ud over…

Og nu fortæller han, hvordan Gud kom til Moses i en tæt sky. Hvordan intet mørke er for mørkt for Gud. Hvordan Gud kan møde os i de øjeblikke, som vi oplever allermørkest. Hvordan ingen skyer er for tætte for Gud. Hvordan Gud kommer til os stærkest, når vores behov er størst.

Gud kom til mig en dag!

Og jeg priser Gud for, at vi kan dele Guds ord… så min erfaring kan opmuntre dig… Ligesom hans ord opmuntrede mig… og se… så mange år efter husker jeg det… og det har spredt sig som ringe i vandet…

Del det, som Gud giver dig! Send dette stykke videre til en anden… en anden som måske er i en tæt sky og har brug for at mærke Gud!

Ingen sky er for tæt for Gud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *