At blive brugt af ham

Gud vil gøre din indflydelse stor

Wau… Vi er i gang med Jabes’ bøn, og han bad: “Gid du vil velsigne mig og gøre mit område stort” – og “Gud gav ham, hvad han bad om” (1 Krøn 4,10).

Selvfølgelig… med Guds rige velsignelser i dit liv – så ønsker Gud også, at hans velsignelser skal række ud – at din indflydelse til godt må nå langt udover dig selv… Så andre mennesker mærker giveren… at de også mærker Guds velsignelser…

Ringe i vandet… ringe i vandet… ringe i vandet… langt ud…

Jeg vil gerne bevidne: Det er sådan, sammen med Gud. Og det er faktisk ret overvældende. Jeg har oplevet at stå med hans velsignelser i mine hænder og se, at ringene i vandet gik langt længere ud, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Jeg var jublende glad samtidig med, at jeg var overvældet med følelsen af “for meget” – mere end jeg kunne rumme… Gud, hvordan kan jeg være i det, rumme det…? Gud, du har bare ladet mig få lov at være en del af noget, der er langt større end mig…

Gud ledte mig til ordene om David: “Og David blev mægtigere og mægtigere: Herren, Hærskarers Gud, var med ham” (2 Sam 5,10).

Så enkel er historien! Bed Gud om, at hans velsignelser i dit liv må række langt ud – og når han så gør langt ud over, hvad du forstår – så tak ham! Tak ham hvert eneste sted, hvor du “er mægtig”… og ja, i småt som stort… Og ja, jeg ved, at det kan lyde kontrastfyldt, at man kan være mægtig i noget småt… men det kan man – og nogle gange er det tilmed større…

Alt kommer fra ham! Og han ønsker at være stor – i dit liv – gennem dig – til indflydelse og velsignelse for andre! … Han vil gøre dit område stort!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *