At være elsket

Lammet for evigt

En dag, så er vi der! Sammen med Lammet for evigt.

“Og englen viste mig floden med livets vand, klart som krystal, den vælder ud fra Guds og Lammets trone” (Åb 22,1). Det er det vand, som vil slukke min tørst for evigt. Vandet fra Lammet. Vandet – som ikke kan erstattes af noget andet vand. Vandet – som giver mig liv.

“I midten, med gaden på den ene side og floden på den anden, står livets træ, som bærer frugt tolv gange, hver måned giver det frugt, og træets blade tjener til lægedom for folkeslagene” (vers 2). Med Lammets død for mig er paradis nu genoprettet. Livets træ er der. Og jeg vil aldrig mere være syg. Døden vil aldrig mere mærke mit liv.

“Men Guds og Lammets trone skal stå i byen, og hans tjenere skal tilbede ham, og de skal se hans ansigt og bære hans navn på deres pande” (vers 3-4). Ved du, jeg glæder mig til at bøje mig ned for ham og tilbede ham! Han har virkelig gjort alt for mig. Været med mig hele vejen. Han har sat sit navn på mig, jeg er hans.

I al evighed vil jeg prise Lammet – så stor en kærlighed! Han gav sig selv for mig… og jeg er hans! Jeg er hans elskede – og jeg elsker ham!

Du kan også høre prædikenen Lammet er der altid for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *