At være elsket

Lokket med ømhed

Jeg elsker det, som Gud gør, for at vi skal opleve ham og lære ham at kende.

Her siger han det gennem Hoseas til Gomer: “Derfor vil jeg lokke hende, jeg vil føre hende ud i ørkenen og tale til hendes hjerte” (Hos 2,16).

Gud gør alt, hvad han kan, for at vi skal opleve, at han er attraktiv! Han lokker os med ømhed og kærlighed, ved at vi er begyndt at mærke, at han har så meget at give os. Igennem hans tålmodighed – han bliver ved med at vise kærlighed. Igennem omsorg og kærlighed… selvom vi afviser…

Tænk på Gomer… prostitueret, ødelagt indeni, forvirret over mænds smiger og grusomhed i en og samme person, hun havde kun oplevet et falsk misfoster, som blev kaldt kærlighed… Så – hun var usikker og skræmt, forvirret over Hoseas – han var jo ikke som de andre mænd – han blev ved med at vise hende kærlighed… Uanset at hun løb fra ham og svigtede ham, uanset at hun ikke tog imod, uanset at hun hånede og foragtede ham, uanset at hun med alle signaler sagde: jeg vil dig ikke!

Men Hoseas ville Gomer. Han blev ved med at elske hende. Og efterhånden smeltede kærligheden hende… og en ny forståelse begyndte at vokse i hende… tillid, heling, glæde, kærlighed!

Gud vil dig! Uanset din fortid eller din nutid! Uanset hvad du har gjort i forhold til Gud tidligere. Gud elsker dig! Med ømhed kalder han på dig. Han lokker dig med kærligheden til at komme helt tæt på ham!

Hver andagt kan læses i sig selv. Fra 6-21/2 følger vi Gomer. Du kan også høre den gribende kærlighedshistorie: Historien om en elsket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *