At være elsket

Tom og trængende

Gud… giv mig dine velsignelser… jeg er så tom indeni… jeg trænger dig så meget!

Forunderlige Gud! Gud, som kommer til os, lige hvor vi er. Gud, som fylder vores liv med sine velsignelser – endda uden vi beder om det!

“Han lader sin sol stå op over onde og gode og lader det regne over retfærdige og uretfærdige” (Matt 5,45).

Han ved, at vi har brug for hans velsignelser. 100 %. Ja, han ved, at vi ikke kan klare os uden. Han ved, hvor desperat tomme vi er indeni… Han ved, hvor meningsløse vores liv er… uden ham… Og han kommer! Favner os i nåde.

Gud, jeg takker dig for overgangen fra uro til fred… at jeg flytter mig fra rastløshed til glæde… at meningsløsheden forsvinder, og mit liv fyldes med din kærlighed… At du er… helt ind i min tomhed… så jeg ikke er tom længere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *